Simona și clipurile sale (cont.)

Dacă am zis că revin cu alte filmulețe ale Simonei despre excursiile noastre, atunci…zis și făcut. Am pregătit trei clipuri care mai de care :) În Norvegia l-am vizitat pe prietenul nostru Tom Erik și pe cățelul său beagle pe nume Boose. Am decis că ne place foarte mult acolo ceea ce reiese foarte clar și din filmulețul  de mai jos:

Apoi, anul următor, am organizat întâlnirea de la Londra, desfășurată sub înaltul patronaj al Majestății Sale :). Christian s-a erijat în marele ghid al acestui pelerinaj, prilej cu care Tom Erik a ținut să comenteze la tot pasul despre lacunele organizatorice. Noi restul ne-am distrat teribil! Ei nu!

Ulterior, în 2011, am constituit o echipă de lucru (Simona, Pery și subsemnatul) și ne-am deplasat la Veneția pentru a realiza un studiu de caz cu titlul: “Reorganizarea și reabilitarea transportului în comun în contextul inundațiilor. Evaluare funcțională și intervenție.” . Cercetarea este în plină desfășurare, până una alta…vă prezentăm colecția de date de pe film. Weekend fain!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>