Simona si clipurile sale

După cum mi se întâmplă mai întotdeauna, când muncesc și caut ceva în calculator…găsesc altceva muuuuuult mai interesant și care  face imposibilă ducerea la bun-sfârșit a lucrului început. Exact așa s-a întâmplat și astăzi când am dat peste câteva clipuri făcute de soția mea Simona, care nutrește o pasiune teribilă pentru astfel de montaje.

Și uite așa ne-am adus aminte de vremuri în care we were young and unafraid și ușor mai dereglați la mansardă. Atât de dereglați încât am mers cu autostopul de la Nisa la Toulouse și îndărăt. Se remarcă în montaj și “Pery cel sclepți” care între timp s-a mai copt la minte, motiv pentru care îl numim în prezent “Pery mână-ruptă”.

În curând vă arăt și filmulețele din Norvegia, UK, Italia și apoi facem și rubrica “să ne cunoaștem patria” – despre road trip-urile pe Transfăgărășan, Transalpina și cel mai recent – Maramureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>