Introducere

După multiple tatonări, impulsuri, răzgândiri și amânări, m-am decis în sfârșit să inaugurez acest blog. Mărturisesc că am fost tras de mânecă și de atenție înspre online de către Pery care are, de altfel, un palmares bogat (și) ca blogger :) Am avut în plan, la un moment dat, un proiect comun pe blogul lui, dar n-am să spun mai multe pentru că încă trag nădejde că se va concretiza.

Profesional vorbind, sunt un om “de ONG” și am avut șansa să debutez în muncă într-o asociație care furnizează servicii pentru copii cu handicap. A fost o experiență care m-a dezvoltat enorm, motiv pentru care acest domeniu se va bucura de foarte multă atenție aici. Voi aduce în fața voastră povestea AHS pentru că este specială și voi încerca să vă implic în acțiunile noastre.

Îmi place foarte mult interdisciplinaritatea și munca în echipă, îmi place să cad seara, rupt de oboseală, dar să am satisfacția lucrului bine făcut și să aștept cu nerăbdare dimineața următoare pentru a o lua de la capăt. În urmă cu o săptămână am început un internship la PR & More, o agenție cu oameni foarte faini și deschiși la minte.

Am fost ani la rând fascinat de zborul cu avionul iar când mi s-a oferit șansa să lucrez în aviație, am fost în al nouălea cer! În ultimii ani, am petrecut în avion peste 4000 de ore și am convingerea că oricât de mult aș zbura, nu m-aș putea plictisi la o aterizare cu un A320.

Acasă am un beagle năzdrăvan, pe nume Aliosha și am de asemenea un loc special unde mă relaxez vara cu prietenii până noaptea târziu.

Photo via.

 

 

4 thoughts on “Introducere

  1. Sincere felicitari! Pentru curaj, implicare, atitudine, perseverenta! Succesul sa te insoteasca mereu!

  2. Pingback: Încă un blogger la orizont | .marius perijoc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>