Draga Gabriela Hum :)

Am participat in acest weekend la cursul de psihoterapie pozitiva al prietenei si colegei Gabi Hum. Dupa trei zile pline ma simt foarte relaxat si implinit ca dupa un lucru bine facut. Mi s-a parut extraordinar momentul in care ne-a spus ca noi, ca terapeuti, nu suntem acolo ca sa facem bine cuiva pentru ca nu suntem Dumnezei, ci suntem acolo ca sa fim alaturi de acea persoana. Apoi m-a lasat sa lucrez cateva exercitii in cabinetul ei – un loc foarte special pentru mine si chiar am simtit ca energia extraordinara a acelui spatiu m-a ajutat sa simt foarte in largul meu desi aplicam tehnici noi.

Am inteles totodata ca oamenii care ni se adreseaza fac un salt in gol…fara parasuta si tocmai de aceea trebuie sa le fim alaturi si sa nu le inselam increderea, sa fim extrem, extrem de sinceri si de autentici. Am inteles ca, in terapie, nu destinatia e cea mai importanta ci calatoria Si da, am inteles cat se poate de clar ca trebuie sa-mi fac naibii temele!!!! :)

Iar tipa asta Brene Brown imi place tare mult cum zice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>